Branzoaice cu mac sau cu susan

12 Iul

100_3488

Ingrediente:

½ kg faina, 2 oua, 100 g unt, ¼ l lapte, sau un iaurt,25 g drojdie, 100 g zahar, 300 g branza sarata, , 1 lingura gris

Mod de preparare
Se face un aluat din toate aceste ingrediente, se lasa la dospit cca 1 h.
Se unge o tava cu ulei, se intinde aluatul in tava, se portioneaza cu un cutit, patratele. Se mai lasa cca 1/2 h, sa dospeasca in tava.
Se ung branzoaiele cu ulei.
Se presara mac sau susan, dupa preferinta. Se da la copt.

100_3485

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s