Aperitive… retete culinare

15 Iul

Oua umplute

Ingrediente:
6 oua,
250 g de ficat,
100 g de unt,
patrunjel verde, marar
sare
piper
masline

Mod de reparare:

Ficatul se fierbe, apoi se mixeaza f bine. Separat, ouale se fierb tare, apoi se curata si se taie in doua pe lungime. Untul se freaca spuma, se adauga galbenusurile fierte si se condimenteaza cu sare si piper. Compozitia astfel obtinuta se omogenizeaza cu pateul de ficat shi verdeatza, apoi se umplu jumatatile de albus. Se orneaza cu masline.
pofta buna!! 🙂

100_2669

4 Răspunsuri to “Aperitive… retete culinare”

  1. viorica 25 Iulie 2009 la 18:56 #

    Pot sa mai adaug ceva acestei retete…..din experienta unei fiinte dragi ….care a plecat intr-o stea….
    TANI …asa se numea aceasta fiinta deosebita…fie-i vesnica amintirea….
    Vara cind se fac mosii de vara ,ea impartea pe linga altele si oua umplute:
    ficat de pui frecat cu maioneza+mustar+piper macinat+sare…totul dupa gust….
    apoi le acoperea cu maioneza si cu o frunzulita de patrunjel…in ton cu sezonul..

  2. yo yo 29 Iulie 2009 la 10:53 #

    txs, vio!!!!

    D-zeu s-o odihneasca pe TANI!!!
    ficatul era fiert, prajit, la gratart?

  3. Nona 8 Noiembrie 2009 la 16:20 #

    Sorry! Vizitez ac topic intr-un afternoon,cand sunt dUamna!

  4. Nona 8 Noiembrie 2009 la 16:25 #

    Vesnica pomenire,am in urechi si eu dupa ziua de ieri.
    Si Taniei,vesnica pomenire!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s