ANIELA-primul serial de epocă românesc, din toamnă, Acasă

Actorii Adela Popescu, Denis Ştefan, Bogdan Albulescu şi Sabina Posea vor fi protagoniştii primului serial de epocă românesc, intitulat „Aniela”, care va fi difuzat, din toamnă, Acasă.

„Aniela” este un proiect marca Promance , o companie a MediaPro Pictures, şi va prezenta publicului o distribuţie de zile mari.

Adela Popescu o va interpreta pe Aniela Elefterios, o tânără din înalta societate.

„Sunt mai încrezătoare ca niciodată în acest proiect, consider că toată experienţa mea de până acum m-a pregătit pentru interpretarea acestui rol, sper din toată inima să reuşesc să mă ridic la nivelul aşteptărilor şi vreau să fiu pe măsura valorii acestui proiect ambiţios. În încercarea de a o cunoaşte pe Aniela, am descoperit o lume fascinantă citind, călătorind în timp, o lume pe care deja o simt ca fiind a mea”, spune vedeta Acasă.

Adela Popescu şi Denis Ştefan vor forma prima pereche de protagonişti a producţiei.

După rolurile din „Inimă de ţigan” şi „Regina”, Denis îl va interpreta pe ofiţerul Radu Vulturesco.

„Acest rol înseamnă o nouă etapă în cariera mea, un rol complet diferit de tot ce am făcut până acum, pentru că este un personaj care trăieşte într-o lume cu un parfum deosebit. Radu Vulturesco este, în acelaşi timp, un personaj greu de jucat şi tocmai de aceea îmi va face o plăcere deosebită să-l intepretez”, mărturiseşte Denis.

Stela Popescu joacă în serialul „Aniela”
Loredana şi Adela Popescu interpretează melodia de generic a serialului de epocă „Aniela”
Loredana va cânta în primul serial românesc de epocă – „Aniela”
Mihai Petre este noul protagonist al serialului de epocă „Aniela”
SURSA: MEDIAFAX

denis-stefan

adela-popescu

13 gânduri despre „ANIELA-primul serial de epocă românesc, din toamnă, Acasă

  1. de ce nu pot sa mai vad on line aniela nu am putut sa il vad de la inceput si ma uitam pe aici sa inteleg si eu ce se petrece?????

  2. criss…nu shtiu ce se mai petrece..ca eu nu-l urmaresc..nepoata-mea e fan 😆
    poate ne povesteshti tu…
    noi suntem setati pe nora pentru mama..
    poate intri acolo shi ne tii companie 😉

  3. Biserica nu o acceptă pe călugăriţa Luciu
    Biserica nu o acceptă pe călugăriţa Luciu
    Atac
    Cu toate că este celebră, Nicoleta Luciu, şi a pozat în Playboy, lucru pe care mai toate tinerele care aspiră să intre în lumea showbiz-ului şi-l doresc, Nicoleta s-a trezit peste noapte că faptele din trecut îi crează neplăceri. Faptul că actriţa şi-a arătat nurii de nenumărate ori a fost îndeajuns pentru Patriarhia Română să îi refuse orice filmare în bisericile ortodoxe din ţară. Nicoleta urma să filmeze pentru serialul “Aniela”, unde interpretează rolul unei călugăriţe, iar producătorii au depus o cerere scrisă la Patriarhie sperând să obţină acordul de a filma într-o biserică din Moldova. Conform revistei Star, Patriarhul Daniel ar fi refuzat cererea abia când a remarcat că în distribuţie figurează Nicoleta în rol de călugăriţă. (M.C.)

Lasă un comentariu