date personale, Nora pentru mama, nora pentru mama 4, poze concurenti npm4, reality drama

Concurentii nora pentru mama 4- prezentare, imagini, date personale

CLICK PE IMAGINE PENTRU A INTRA PE PAGINA…

Forum Nora pentru mama 5

FORUM Nora pentru mama 5
FORUM Nora pentru mama 5

Concurentii Nora pentru mama 5

CONCURENTI Nora pentru mama 5
CONCURENTI Nora pentru mama 5

Nora pentru mama 5

IMAGINI Nora pentru mama 5
IMAGINI Nora pentru mama 5

Dansez pentru tine sezonul 11
Dansez pentru tine sezonul 11

CONCURENTII NORA PENTRU MAMA 4

PREZENTARE CANDIDATI, POZE, DATE PERSONALE

CLICK PENTRU IMAGINI DIN EMISIUNEA DE AZI

Ai ceva de spus vis a vis de aceasta emisiune? nu te sfii s-o faci..
intra aici si exprima-ti punctul de vedere:


Aici Comentarii despre emisiunea Nora pentru mama 4

!

BAIETI SI MAME NPM4

Mihai, 22 de ani, din Bucuresti –

Ultima formă de învăţământ absolvită: facultate
Ocupaţia: supervizor

A absolvit Facultatea de Inginerie a Sistemelor Biotermice din cadrul Universităţii Politehnica. Este unicul copil la părinţi şi, deşi are o relaţie foarte bună cu aceştia, nu le-a prezentat nicio iubită până acum.

Lui Mihai îi place să se îngrijească, îşi face singur manichiura acasă. Este microbist, Steaua este echipa favorită.

Îi place să călătorească dar, până în prezent, nu a reuşit să viziteze decât câteva locuri din România. De obicei se distrează organizând petreceri împreună cu prietenii.

În ultima vreme nu s-a implicat în relaţii serioase din cauza programului foarte încărcat. Acum se simte pregătit să pornească în căutarea jumătăţii sale şi speră că o va găsi aici.

Mama, Aurelia

Vârsta: 49 ani

Localitate: Bucureşti

Este căsătorită de 30 de ani şi are o relaţie foarte frumoasă cu soţul ei. Se consideră o fire calmă şi spune că iartă foarte uşor. Din această cauză nu s-a certat cu nimeni niciodată.

Nu doreşte să se amestece în relaţia fiului cu viitoarea noră, însă, are o mică supărare: Mihai nu i-a prezentat până acum nicio iubită. În timpul liber îi place să împletească pulovere.

Este o bună gospodină, se mândreşte cu nişte sarmale foarte reuşite, însă lui Mihai cel mai mult îi place cum găteşte mama lui ciorbă de perişoare!

mihai
aurelia

ionut- 24 ani- Bucuresti
mama Mihaela

Ocupaţia: cameraman

Este student la master la Informatică Economică în cadrul ASE.Se recreează ieşind cu prietenii sau urmărind un film la televizor.

Şi-ar dori ca cea care îi va deveni soţie să fie inteligentă, frumoasă, înţelegătoare şi comunicativă.

Ideea de a participa la Noră pentru Mama aparţine mamei lui, însă, a intrat în competiţie cu gânduri serioase, hotărât să se căsătorească.
Mama, Mihaela
Vârsta: 54 ani
se caracterizează ca fiind înţelegătoare, grijulie şi „de gaşcă”. A lucrat ca secretară înainte să se pensioneze, însă, se consideră „de profesie mamă”.

Are doi copii: Ionuţ şi Florentina şi un soţ foarte iubitor, dar în acelaşi timp cam gelos din fire.

Mihaela doreşte să afle dacă „s-a născut o fata suficient de bună pentru fiul meu”. Nu ar fi de acord ca viitoarea noră să-i jignească fiul. Şi-a propus să nu intervină în relaţia lor, însă, recunoaşte că va fi cam greu să rămână de-o parte.

ionut
mihaela ionut


Valentin-29 ani- Cluj Napoca
..a venit la NPM4 cu catelul sau, Blakie

Ocupaţia: ospătar

Valentin s-a întâlnit cu Caravana Noră pentru Mama pe litoral, în timp ce se afla în concediu cu prietenii. Speră să îşi găsească aici jumătatea.

Se consideră bine dezvoltat, comunicativ, cu simţul umorului. A avut o relaţie de 11 ani cu Cristina, marea sa dragoste. Aceasta s-a mutat în Ungaria şi de-atunci nu mai ştie nimic de ea. În prezent se simte pregătit pentru o nouă iubire.

Valentin a fost îndrăgostit în total de vreo 4-5 ori dar în majoritatea cazurilor a fost minţit şi înşelat. Speră să găsească aici o parteneră sinceră, fidelă, tolerantă şi cu simţul umorului.

Mama, Valeria
Vârsta: 55 ani
Înainte de pensionare, a lucrat ca bucătăreasă la un restaurant. Este divorţată şi spune că suferă de singurătate. În afară de Valentin mai are un „copil”: pe Blacky, un cocker spaniel în vârstă de 8 ani.

Neputând să o lase pe Blacky singură, Valeria şi Valentin au adus-o cu ei în competiţie. În prezent, Blacky locuieşte în casa băieţilor şi se simte foarte bine în compania lor.

Valeria şi-a dorit foarte mult ca fiul ei să urmeze o facultate, acesta a fost pe cale să se înscrie, însă, din cauza problemelor financiare, a abandonat.

valentin
valeria valentin

Bogdan-26 ani-Constanta

Ocupaţia: jurnalist

A absolvit Facultatea de Jurnalism, şi-ar dori să profeseze, dar nu a găsit încă un loc de muncă în acest domeniu. În prezent este şofer la o firmă de distribuţie din Constanţa. Visul lui ar fi să realizeze propria emisiune.

Se consideră calculat, inteligent şi cu bun simţ, dar puţin cam dezordonat.
Iubeşte animalele şi are acasă o pisică de culoare neagră, pe nume Tamy.

Îi place să călătorească şi a vizitat până în prezent Austria, Ungaria, Germania şi Bulgaria.

Cel mai nebunesc lucru pe care l-a făcut pentru a câştiga inima unei femei a fost să petreacă o noapte întreagă la geamul acesteia.

Mama:Maria

Vârsta: 61 ani

Înainte de pensionare, a fost contabilă la o firmă. Are doi copii gemeni – Bogdan şi Oana, în vârstă de 25 de ani. Îi place să tricoteze şi să croşeteze, iar filmul său preferat este Menekse şi Halil, difuzat de Kanal D.

I-ar plăcea ca viitoarea noră să posede în primul rând frumuseţe interioară, iar ea ar fi dispusă să-i ajute ori de câte ori va fi nevoie.

bogdan
24q5oie

Vlad-24 ani-Barlad

Ultima formă de învăţământ absolvită: liceu
Ocupaţia: barman

Îi place să călătorească şi a vizitat până acum Turcia, Spania şi Germania.

Despre el, spune că e tolerant, spontan şi econom. A iubit o singură femeie până acum însă distanţa a reuşit să-i despartă. S-au cunoscut prin intermediul internetului şi au avut o relaţie de 8 luni. Vlad speră că este din nou pregătit să iubească.

Îşi doreşte o parteneră înţelegătoare, gospodină, brunetă. Afirmă despre căsătorie că „este un lucru sacru”.

mama: Lacramioara
ârsta: 42

Înainte de pensionare, Lăcrămioara a lucrat ca lăcătuş. A fost căsătorită de 3 ori până acum, în prezent are o relaţie stabilă şi îşi doreşte să se căsătorească din nou în viitorul apropiat. „Căsătoria îţi oferă mai multă încredere”, e de părere Lăcrămioara.

Adoră să călătorească, până acum a vizitat Turcia şi Italia.

O caracterizează sinceritatea, curăţenia şi uneori duritatea. Succesul cu care se mândreşte cel mai mult este unicul ei fiu, Vlad, şi-ar dori pentru el o soţie gospodină, mereu bine dispusă, inteligentă, îngrijită şi înţelegătoare care să nu-l mintă sau să-l înşele.

Se consideră soacra perfectă pentru că este tânără şi poate înţelege mult mai bine tinerii. Şi-ar dori să fie prietenă şi nu soacră.

vlad
lacramioara mama vlad

Laurentiu- 23 ani- Campina

Ultima formă de învăţământ absolvită: liceu
Ocupaţia: casier

A urmat 2 ani de facultate, dar din cauza unor probleme familiale a întrerupt studiile. Se caracterizează ca fiind vesel, energic, optimist, comunicativ, loial şi cu simţul umorului foarte dezvoltat.

Concurenţii din sezonul trecut nu prea au fost pe gustul lui întrucât „nu s-au arătat interesaţi de sala de forţă”.
Îi plac animalele şi are acasă un motănel pe care îl adoră. Îşi doreşte foarte mult să călătorească, însă, până acum nu a reuşit să viziteze decât Spania.

Pe viitor vrea să îşi deschidă propria firmă de transport mărfuri. S-a înscris în această competiţie din curiozitate, pentru a-şi găsi jumătatea şi … „ca să mă văd la televizor”, spune el.

Mama: Adriana
Vârsta: 44 ani
Are 2 copii de care este foarte mândră: Laurenţiu Marian ( 24 de ani) şi Andra Maria ( 12 ani). Îi plac călătoriile, sportul, şi dezlegarea de integrame, iar mâncarea preferată este saramură de peşte.

Se descrie ca fiind calmă, o bună prietenă, ambiţioasă, iar succesul cu care se mândreşte cel mai mult este faptul că a devenit şofer profesionist.

Adriana e divorţată de tatăl lui Laurenţiu şi recăsătorită. Actualul soţ lucrează în Italia de 5 ani. Cei doi se văd o singură dată pe an, în concediu.

Consideră căsătoria ca fiind: „ultima frontieră a prieteniei adevărate dintre doi îndrăgostiţi”.
laurentiu
adriana mama laurentiu

CANDIDATE NORA PENTRU MAMA 4

Alexandra – 21 ani, Eforie Nord…
Ultima formă de învăţământ absolvită: facultate
Ocupaţia: fotomodel

Este studentă în anul III la Facultatea de Management şi în acelaşi timp lucrează ca fotomodel. Doreşte să îşi continue cariera în modeling, dar a ales să participe în această competiţie pentru a-şi găsi un partener alături de care să întemeieze o familie. El trebuie să fie înalt, brunet, înţelegător, iubitor şi fidel.

Provine dintr-o familie numeroasă: sunt 5 fraţi la părinţi: 4 fete şi un băiat. Toţi s-au căsătorit de la vârste fragede: 19, 20, 21 de ani. Conform acestei „tradiţii”, Alexandra doreşte să se căsătorească în această competiţie.

alexandra

Cristina-20 ani- Craiova
.Ultima formă de învăţământ absolvită: liceul
Ocupaţia: student

Cristina e pasionată de sporturile extreme: pentru că înotul şi echitaţia nu-i ofereau doza suficientă de adrenalină, a optat pentru săriturile cu paraşuta. Următorul vis este să facă bungee-jumping!

Se descrie ca fiind o fire competitivă, puternică, hotărâtă şi cu o personalitate bine conturată. Doreşte să întâlnească un bărbat înalt, brunet, prezentabil, înţelegător, tandru, atent şi cu simţul umorului, însă, se consideră cam … ghinionistă în dragoste!

cristina

Liliana-22 ani-Craiova
Ultima formă de învăţământ absolvită: Facultate
Ocupaţia: Operator schimb valutar
A absolvit Facultatea de Management, în prezent lucrează ca operator de schimb valutar însă îşi doreşte foarte mult o carieră în televiziune

Se descrie ca fiind o persoană sociabilă şi foarte energică. În copilărie a cochetat cu gimnastica, dansul dar şi cu artele marţiale.

Îşi doreşte un soţ drăguţ, inteligent, înţelegător şi îngrijit. Cel mai mult într-o relaţie o deranjează minciuna, prefăcătoria şi lipsa iniţiativei.
liliana

Brandusa-24 ani- Bacau
Ultima formă de învăţământ absolvită: liceul
Ocupaţia: operator cazino

După terminarea liceului a urmat un curs de coafură, manichiura şi cosmetică. I-ar plăcea să aibă pe viitor propriul salon de înfrumuseţare.

Până să intre în competiţie a lucrat ca operator casino.
O caracterizează îndeosebi punctualitatea, seriozitatea şi spiritul de echipă. Se descrie ca fiind comunicativă din fire, dar puţin timidă, la început, mai ales în prezenţa camerelor de filmat.

Şi-ar dori un soţ inteligent, glumeţ, brunet, înalt, capabil, responsabil, manierat şi cu simţul umorului.

Pentru Brînduşa, participarea la Noră pentru Mama constituie un test psihologic: doreşte să se cunoască mai bine şi să îşi testeze limitele. Speră să găsească aici prieteni noi şi să îşi întâlnească viitorul soţ. Nu ezită să facă primul pas într-o relaţie, dacă îi place foarte mult un bărbat.

brandusa

Diana-22 ani-Salaj

Ultima formă de învăţământ absolvită: facultate
Ocupaţia: Director administrativ

Este studentă la Facultatea de Ecologie şi Protecţia Mediului, dar nu se mulţumeşte cu atât: ocupă funcţia de director administrativ la firma tatălui ei şi îşi ajută părinţii la treburile gospodăriei.

Dintre activităţile cotidiene ale Dianei fac parte: gătitul, îngrijirea animalelor, mulsul vacilor, al oilor şi caprelor, grădinăritul etc.

Se descrie ca fiind o persoană foarte activă, practică, spontană şi optimistă. Îşi doreşte să cunoască un bărbat frumos, deştept şi bogat, însă pentru a forma o relaţie stabilă cu el, trebuie să fie neapărat fidel!
diana

Alina-23 ani-Craiova
Ultima formă de învăţământ absolvită: facultate
Ocupaţia: consilier vânzări

A absolvit Facultatea de Matematică – Informatică şi a lucrat pe perioada studiilor, ca promoter.
Până în prezent a participat la câteva concursuri de frumuseţe şi e foarte mândră de locul obţinut: Miss Popularitate. Îşi doreşte să se facă plăcută de către ceilalţi.

Consideră ca s-a distrat destul până acum şi e timpul să îşi întemeieze o familie. E foarte hotărâtă să se căsătorească la finalul competiţiei, dacă, desigur, îşi va întâlni jumătatea.

alina

Brandusa-Mihaela-25 ani- Bucuresti

Ultima formă de învăţământ absolvită: facultate
Ocupaţia: designer

Este pasionată de desen, muzică şi tot ceea ce înseamnă artă. Visul ei este să devină un designer vestimentar cunoscut. Şi-a făcut ucenicia în atelierul de producţie publicitară a tatălui său.

Se consideră o fire romantică, visătoare, sociabilă. I-ar plăcea să le spună copiilor ei că l-a cunoscut pe tatăl lor la Noră pentru Mama.
Speră că viitoarea soacră o va învăţa să gătească.

brandusa mihaela

Elena-21ani- Caracal
Ultima formă de învăţământ absolvită: facultate
Ocupaţia: Agent comercial

Este studentă în anul II la Facultatea de Psihologie. Idealul ei e să devină psiholog.

Pe plan sentimental se simte pregătită să cunoască un partener potrivit, alături de care să îşi întemeieze o familie. Se consideră o persoană hotărâtă, spontană, directă, foarte atentă la detalii. Nu au atras-o niciodată banii unui bărbat, deşi a avut ocazia să întâlnească persoane influente. Soţul ideal trebuie să fie brunet, prezentabil, carismatic, inteligent şi cu simţul umorului.

Îi place să asculte muzică dar mai ales să danseze (a urmat cursuri de dans timp de 7 ani).

elena


Mihaela-21 ani- Vaslui

.Ultima formă de învăţământ absolvită: Facultate
Ocupaţia: Promoter

A absolvit Facultatea de Psihologie şi pe viitor, îşi doreşte să se axeze pe psihologie judiciară.

Pe parcursul studiilor a lucrat ca promoter în promovarea produselor cosmetice. Printre hobby-urile sale se numără: literatura, dansul, muzica, make up-ul şi moda. Se declară expertă în arta machiajului.

Se consideră luptătoare, altruistă, sinceră şi sociabilă. Nu a fost niciodată îndrăgostită până peste cap, însă „toate au un inceput”! Îşi doreşte să întâlnească aici „printul pe cal alb”, înţelegător, respectos, iubitor, de preferinţă brunet cu ochi albaştri, ten măsliniu, bine făcu
mihaela

Veronica-24 ani-Bucuresti
Ultima formă de învăţământ absolvită: Facultate
Ocupaţia: Manager restaurant

Datorită faptului că mama ei lucrează în Italia, a avut şansa de a ajunge acolo şi chiar de a juca intrun film, alături de cel mai mare comic italian: Massimo Boldi. Şi-ar dori o carieră în actorie, mai ales că are şi experienţă: în perioada adolescenţei a jucat în piese de teatru pentru copii.

Îi place să călătorească, printre locurile vizitate care i-au plăcut cel mai mult se numără: Turcia, Abu Dhabi, Oman, Bahrain şi Dubai. Şi-ar dori un soţ inteligent, familist, iubitor, atent şi stabil din punct de vedere financiar.

veronik

Lavinia-21 ani-Baraolt-Covasna
Ultima formă de învăţământ absolvită: Facultate
Ocupaţia: Profesoară de limba si literatura română

Se mândreşte cu faptul că a fost profesoară timp de doi ani: a început să predea limba şi literatura română pe când avea doar 19 ani! În prezent este studentă în anul III la Facultatea de Drept şi îşi doreşte să devină procuror.

Bărbatul ideal este brunet, înalt, cu ochi căprui, tenul creol, şi neapărat inteligent. Pentru a păstra vie dragostea soţului ei, ar încerca să îl susţină în tot ceea ce face şi l-ar seduce în fiecare clipă.

Se consideră o persoană sociabilă, optimistă şi atrăgătoare.

lavinia

Camelia-23 ani-Oradea
Ultima formă de învăţământ absolvită: facultate
Ocupaţia: promoter

Pe perioada facultăţii a lucrat ca promoter, însă visul ei este să devină magistrat. Se descrie ca fiind energică, optimistă, sociabilă. Îi place să asculte muzică şi să danseze. Adoră ieşirile în oraş cu prietenii, îi place să frecventeze cluburile şi să se relaxeze la piscină.

O întâmplare nefericită a determinat-o să nu mai aibă încredere în bărbaţi: fostul iubit s-a căsătorit cu cea mai bună prietenă a ei, după ce o perioadă a înşelat-o cu aceasta. Speră în adâncul sufletului să găsească un partener fidel în competiţie, însă, nu se simte încă pregătită să se căsătorească.
calelia

sursa imagini: npm.ro
informatii: kanal D


Aici Comentarii despre emisiunea Nora pentru mama 4

Voteaza concurentii npm 4
sa vedem, sondajul nostru va coincide cu continutul plicului de la seara eliminarilor?? 😆LASA UN COMENTARIU! EXPRIMA-TI PAREREA FATA DE ACEASTA EMISIUNE!


Aici Comentarii despre emisiunea Nora pentru mama 4

click pentru imagini din emisiune

Anunțuri

145 thoughts on “Concurentii nora pentru mama 4- prezentare, imagini, date personale”

  1. Mie imi pare foarte foarte rau ca nu a castigat Cristina si Lucian:( sincer.Erau cei mai sincer oameni (ca si sentimente) de acolo .Dar asta e niciodata viata nu a fost corecta iar oportunisti ca Diana:-& se gasesc la tot pasu.:-J

  2. am urmarit cu sufletul la gura marea finala si sincer am ramas dezamagita d fapul k diana si vali au iesit castigatori.Favoriti mei st cristina si lucian,si meritau cu prisosinta marele premiu.

  3. in primul rand as vrea sa te corectez nu stii absolut nimic despre ei esti un om care nici nu i cunoaste si cei cu saramura de peste doamne fereste si italia si 5 ani hellou exagerezi fetita sau baietel ceoi fii tu:D

  4. Cristina o panarama …..
    Cea mai mare curva
    Puteti sa va interesati ca se intinde cu toti turcii de prin Germania…
    Sa o intrebati ce face prin toalete ….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s