Diana si Valentin

ClickLink.ro

Un cuplu proaspăt în competiţia Noră pentru Mama, dar şi controversat, este cel alcătuit de concurenţii Diana şi Valentin. Cei doi au descoperit din joacă sau din tachinări ca între amici că se potrivesc. Deşi Valentin era implicat în altă relaţie, Diana a reuşit să îl convingă că merită să fie aleasa inimii sale.

Păreau cuplul perfect, admirat şi invidiat, în aceeaşi măsură. Curiozitatea îi împingea pe ceilalţi să le urmărească evoluţia. În urmă cu câteva zile, privirile curioşilor au observat o răceală între Diana şi Valentin.

Deşi la început, cei doi îndrăgostiţi au negat existenţa unor probleme, într-un final au recunoscut că au avut o mică ceartă. Fiecare şi-a recunoscut greşeala, declarând că au trecut peste micul incident.

Ce parere aveti despre acest cuplu?

Reclame

195 de gânduri despre „Diana si Valentin

  1. ma bucur pentru diana.sper ca vali sa o iubeasca si sa o respecte atat pe diana cat si pe parintii ei.vreau sa aflu noutati legate despre voi!vacanta placuta!

  2. i-am intalnit pe diana , vali , cristina , lucian si dna lacramioara pe 10 august , in galati , la caravana.toti sunt frumosi si comunicativi. dnei lacramioara nu-i dai mai mult de 36-37 ani.toti concurentii merita felicitari pentru ca au fost protagonistii unui show real si ne-au tinut in fata tv-urilor.organizatorii ar trebui sa imparta altfel premiul deoarece in orice competitie se premiaza si locurile 2si3 . diana a fost preferata mea de la inceput petru ca este feminina , cu respect fata de parinti; cristina mi-a placut pana la intalnirea cu fanii unde a aflat ca parintii ei il plac pe lucian iar atitudinea ei s-a schimbat devenind mai certareata. cele doua familii tinere merita incurajarea , sprijunul si sustinerea celor apropiati dar si a celor din jur. casnicia nu inseamna doar lapte si miere inseamna respect , comunicare , toleranta …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s