Gabriela Cristea


Prezintă: NORĂ PENTRU MAMA
Data nașterii: 26 Octombrie 1974
Zodia: Scorpion
Locul nașterii: Olteniţa, jud. Călăraşi
Studii: SNSPA – Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice „David Ogilvy” Bucureşti Comunicare neurolingvistică – Facultatea de Sociologie Comunicare diplomatică – Ministerul Afacerilor Externe (în curs) Liceul de coregrafie nr.1 Bucureşti

„Kanal D e locul unde din punct de vedere profesional am putut să mă manifest cel mai bine. Am fost prezentă pe post încă din prima zi de emisie, 18 februarie 2007, şi sunt mândră că de atunci am evoluat împreună cu Kanal D. Din acest punct de vedere, eu cred că relaţia mea cu Kanal D este una cât se poate de frumoasă şi de productivă, deoarece cred că eu am crescut datorită Kanal D, dar şi Kanal D a crescut datorită mie.

“Noră pentru Mama” este proiectul meu de suflet şi de fiecare dată când închei o serie de “Noră pentru Mama” simt că se încheie o altă etapă din viaţa mea. Dar aşa cum e în viaţă, când o etapă se termină se deshide alta care te încântă cu provocările viitoare. Am dus la bun sfârşit trei ediţii de Noră pentru Mama, iar acum ne pregătim ca cea de-a patra ediţie să redefinească cuvântul spectacol.

Televiziunea pentru mine este un mod de a trăi, un mod de a mă manifesta şi probabil că în toată viaţa mea televiziunea va avea un rol cât se poate de important.

Am lucrat de când eram mică în televiziune şi la un moment dat mi-am dat seama că asta e ceea ce îmi doresc eu să fac. A fost un moment în viaţa mea în care am spus că dacă o să mi se deschidă un drum în sensul acesta nu am să-l ocolesc şi nu am să trec peste acel drum fără să-l observ. Şi aşa s-a întâmplat atunci când am debutat în televiziune, pentru că îmi aduc aminte că am dat probă pentru prezentarea Eurovision-ului în `94 într-o cabină de machiaj, iar pe post de microfon aveam un fixativ. Eu am luat-o foarte în serios încă de atunci şi, iată, seriozitatea mi-a fost răsplătită de-a lungul timpului.”

kanal D

Reclame

510 gânduri despre „Gabriela Cristea

  1. imi place ffffff.mult de tine gabi. esti super tare. sa o tii tot asa. cea mai tare moderatoare. te pup. si sa inchei tot mai multe editii npm.

  2. am fost impresionata pana la………..lacrimi de spectacolul lacrimogen pe care l-ati ofeit de terminare , poate ca o sa va admiram pe scena nationalului daca aici nu veti mai avea spor

  3. ioana cu siguranta.sporul va fi redus. ….gata cu kkdramele.ca ne-ai saturat de „penibilism” si vulgaritate

  4. ce show ai facut..nu iti este rusine ? trebuia sa te vedem cu lacrimi acum cateva saptamani dar atunci ti-ai pus bluze decoltate di fuste scurte

  5. Gabriela te pup si te iubesc, si mai ales te respect. Da flitt si ignora ti dusmanii. Cele ce te critica, o fac din invidie, ca arati super si esti frumoasa si desteapta. Toate suntem pacatoase. Iar acum zic asa; cea care nu are nici un pacat si nu a gresit nici macar odata in viata ei, sa arunce prima cu piatra. Lasa le in plata Domnului, ca daca se duc la Sf. Spovedanie, sigur le spune popa ca sunt de mult, talpa iadului. Asa ca, sa le taca fleanca,si sa se apuce de matanii, nu sa critice pe altii.

  6. abia astept urmatoarea editie.te poop GABY si multa sanatate iti doresc si un bebe cat mai repede:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s