Valeria

Valeria
Vârsta: 55 ani
Înainte de pensionare, a lucrat ca bucătăreasă la un restaurant. Este divorţată şi spune că suferă de singurătate. În afară de Valentin mai are un „copil”: pe Blacky, un cocker spaniel în vârstă de 8 ani.

Neputând să o lase pe Blacky singură, Valeria şi Valentin au adus-o cu ei în competiţie. În prezent, Blacky locuieşte în casa băieţilor şi se simte foarte bine în compania lor.

Valeria şi-a dorit foarte mult ca fiul ei, Valentin, să urmeze o facultate, acesta a fost pe cale să se înscrie, însă, din cauza problemelor financiare, a abandonat.

Reclame

164 de gânduri despre „Valeria

  1. dna valeria mi a placut de d.voastra mereu…dar la final,ati fost cea mai frumoasa,ati dat clasa la toti dusmanii…si asa si trebuie sa moara de ciuda….va felicit din toata inima…traiasca ardealul…..

  2. Bravooooo doamna Valeria!Sunteti o adevarata doamna!Prin cate ati trecut in viata dvs, inca mai aveti bunul calm, ceea ce este foarte bine pentru dvs si pentru cei din jurul dvs!BRAVOOOOOO!Sanatate va doresc!

  3. DOAMNA felicitari pentru dvs. toata admiratia cu un calm desavarsit si cu un bun simtremarcabil ati facut fata unei incercari din care ati iesit cu fruntea sus si cu pretuirea noastra, aveti grija si sprijiniti noua casnicie, colaborati cu cuscrii dvs. in binele copiiilor dvs,

  4. Hait ca ti-ai vazut si BALALAU’ BAIATU MAMII calare pe cai 😉 mari , vataf si pivnicer la casa ciobaneasca ,,,,,,,,ce mai , esti tare coana MUTULICEA ,,,,,,,,,hahahaha , la nunta parca erai piticul Mutulica din Alba ca Zapada , veneai si tu topaind infantil impiedicata in flendurile prea lungi ale rochiei de imprumut , in spatele colosului Paulist , tinandu-i tira Hard-rianei 😛 😛 😛
    PROST [si FALS] SA FII , NOROC SA AI 😛 😛 😛
    DUVA-TI IN MUNTI SI SA NU MAI AUD DE FALSITATEA VOASTRA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s