nora pentru mama 4

Elena si Bogdan – Nora pentru mama 4 , descalificati

Click aici pentru a intra pe forumul de comentarii Nora pentru mama 4

CLICK pt a vedea ARHIVA IMAGINI NPM4

CONCURENTII NORA PENTRU MAMA 4, CLICK AICI
CONCURENTII NORA PENTRU MAMA 4, CLICK PE IMAGINE

Vineri, 15 01 2010 ,Elena si Bogdan (Maria) au fost descalificati in urma hotararii luate de Comisia de decizie a emisiunii Nora pentru mama 4, kanal d, pe fondul incalcarii repetate a regulamentului Nora pentru mama 4.

Elena si Bogdan si-au exprimat de mai multe ori dorinta de a parasi competitia sau chiar de a fi descalificati, cu riscul de a suporta consecintele ce deriva din contract.

In urma analizarii comportamentului celor doi concurenti, din ultima perioada, s-a decis descalificarea lor cu mentiunea ca vor fi nevoiti sa suporte consecintele legale impuse de contractul semnat la intrarea in concurs.

Aici gasiti imagini din emisiunea de dimineata, emisiunea de seara, seara eliminarilor- CLICK PENTRU IMAGINI DIN EMISIUNEA NORA PENTRU MAMA 4

LASA UN COMENTARIU..CLICK PE LINKUL DE MAI JOS:
Click aici pentru a intra pe forumul de comentarii Nora pentru mama 4

CLICK pt a vedea ARHIVA IMAGINI NPM4

Anunțuri

167 thoughts on “Elena si Bogdan – Nora pentru mama 4 , descalificati”

 1. pt roxana……………cred ca sunt destul de multi romani care nu suporta acest trio……………..de la lacra ce poti invata???????de la vero care e o perversa si o aroganta?????chiar buna remarca : DOAMNE CE ROMANI’ referitor la unii care sunt de acord cu acest trio

 2. pentru ce o mai aduceti pe Brandusa in emisiune pt a se certa cu concurentii cand ea stie ce a fost….despre veronica vreau sa zic ca e o prefacuta si o mincinoasa…va vedea cristina cine e veronica cu adevarat pana in finala

 3. pentru ce i-ați permis Lucicăi să intervină cu știri din AUZITE, despre persoanele pe care ea nu le agreează? Așa se procedează?
  Chiar adevăruri să fi fost, n-o interesau pe ea și nici pe alții. Fiecare are un trecut mai limpede sau mai tulbure, depinde de norocul fiecăruia. Cine ne dă dreptul să-i judecăm, să-i ironozăm, mai ales că dovezile n-au apărut!
  Dacă veți întreba dușmanii ce fel de om sunt, așteptați-v= să auziți tot ce-i mai rău, iar dacă veți întreba prietenii ( adevărați) veți cunoaște o altă persoană. Așa că eu, personal, am preferat să cunosc singură anumite persoane și să-mi formez o opinie.
  I-ați dat apăla moară și ați aprins focul care nu se mai stinge.
  Dintr-o supă gustă xece și fiecare va spune altceva la adresa ei, ba că e sărată, ba nesărată, ba călduță…așa că să lăsăm lucrurile cum le-a rândiut cel de SUS, n-am pus noi coada la cireașă ! sau am pus-o!!???

 4. Sa va fie rusine…
  Bogdan si Elena nu meritau sa fie descalificatii…
  E bine cva ati tinut_o in casa pe nebuna si perversa de Veronica… E vai de capul ei…

 5. Nu mai pot de nervi ,imi vine sa arunc televizorul pe geam cand vad atat ipocrizie si falsitate…
  Alina era singura de care aveam o parere buna,dar de cand e prietena cu perversa aia de Veronica imi vine sa inebunesc…Nici nu mai am pentru ce sa ma uit.
  Oricum preferati mei au iesit pe nedrept…
  De ce nu sunt aceleasi reguli pentru toti…
  Rusine de o mie de ori…

 6. nu-mi vine sa cred ca bogdan ji elena au fost nominalizati dc au decis asa mai bn nb aia de brandusa si nb aia de veronica erau descalificate nu ati judecat corect

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s