nora pentru mama 4

Seara eliminarilor: 30.04.2010

Anunțuri

26 thoughts on “Seara eliminarilor: 30.04.2010”

  1. Imi place foarte mult de Veronica,povestea ei mi-a atarit convingerea ca este o fata intelegenta care sti e ce vrea si nu se lasa calcata in picioare de persoane care vor sa provite de ea,cum a incercat Lacramioara sa faca.Sa dat bine pe langa ea atunci cand o indepartase toti din casa.Simona ar fi bine sa plece acasa caci este in plus,in casa traieste bine ca a pus cateva kg.pe ea,nu este oglinda mare in casa sa se vada?Lui Vlad ii place ca o fata sa fie supusa lui,sa nu iasa din cuvantul lui si a lui mamica,tacuta rusinoasa,gospodina si devreme acasa,asa cum este Alexa.Iar daca Vlad se supara si se enerveaza poate sa o si loveasca.Parintii Alexei sa aiba grija sa nu au surprize mai tarziu.Daca Vlad este un baiat frumos,destept,invidiat de toata lumea asa cum spune mamica lui ,de ce nu a gasit o fata afara?pai se tine de fustita lui mamica,nu?.sau a venit dupa banii…..

  2. URMARESC EMISIUNEA TOCMAI DIN LONDRA.VREAU SA VA INTREB CE CAUTA LAURENTIU ACOLO? ESTE CAM NECIOPLIT DIN FIRE SI VREA SA PARA UN MACHIO DAR LASA DE DORIT.A JIGNIT APROAPE PE TOATA LUMEA IAR MAICASA AI DA CONCURSU.RUSINE!SI EU AM UN BAIAT DE 20DE ANI DAR NU LAS LASA PT NIMIC IN LUME SA JIGNEASCA PE CINEVA.DIANA,CRISTINA DNA LACRAMIOARA TINETIVA TARE SI AVETI VOTUL MAI MULTOR MAME DE AICI VA PUPAM

  3. Vero imi este foarte draga! ne asemanam enorm la caracter,indiferent k e acuzata k manipuleaza..bvo ei,inseamna k e inteligenta si poate,nunmai un om destept poate controla mintile altor oameni. mi-ar placea sa o cunosc.

  4. Ce bine ca a iesit Simona din casa,acum sta si Alexa mai linistita,caci sa vazut ca o incomoda.Ma bucur ca nu a iesit Veronica si Alina,imi doresc sa mai ramina in casa.De ce a intrat Laurenti in casa ?sa il enerveze pe Vlad si pe mamica lui…asa o sa vedem adevaratul lui caracter,un caracter exploziv.Sa de Domnul sa cistige Diana cu Valentin.

  5. aveti grija de voi diana si cristina si de cuplurile voastre…sunteti cei mai tari:X

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s