emisiuni TV

Dansez pentru tine : Octavian Strunila & Ella Dumitru

Actorul Octavian Strunila care joaca rolul lui Stiven in serialul „Mostenirea” de la Pro Tv lupta in ringul emotiilor alaturi de Ella Dumitru de 17 ani, din Hunedoara pentru a-si aduce odata pentru totdeauna familia la lumina, sa-si ajute mama, tatal adoptiv si bunica sa uite viata de cosmar pe care au avut-o.

Povestea familiei Ellei este desprinsa parca dintr-un film thriller. Mama ei, Simona, a fost injunghiata de tatal Ellei, pentru ca acesta nu a suportat sa se desparta de el si a hotarat sa o omoare.

Din fericire, femeia a scapat cu viata, dar a ramas paralizata de la brau in jos si este imobilizata intr-un scaun cu rotile pentru totdeauna. La un an dupa aceasta intamplare oribila, in viata Ellei si a mamei ei a aparut o raza de soare o data cu Sorin.

Acesta avea sa devina sotul Simonei si tatal adoptiv al Ellei, cel care in ultimii 10 ani are grija de cele doua. Pe 5 august 2010, Sorin avea sa devina eroul familiei in momentul in care si-a salvat de la moarte soacra si sotia.

Bunicul Ellei a sarit cu un topor sa le omoare pe cele doua iar Sorin l-a imobilizat. In altercatie Sorin a fost ars de batran pe picioare cu acid de baterie si acum se afla la spital, la sectia chirurgie plastica. Bunica Ellei e in spital, in Hunedoara, cu capul spart si ambele maini in ghips.

Bunicul se afla in arestul politiei si risca multi ani de inchisoare. Ella a ramas cu mama, sa o ingrijeasca, ea fiind cu handicap grav. Ella isi doreste sa lupte pentru mama, tatal adoptiv si bunica ei prin ceea ce stie ea mai bine, prin dans.

Coregraful perechii: Lilian Caraus

Sursa: Pro tv

Click aici pentru a vizualiza celelalte perechi concurente

Dansez pentru tine sezonul 11
Click pe imagine pentru vizualizare concurenti
Anunțuri

4 thoughts on “Dansez pentru tine : Octavian Strunila & Ella Dumitru”

  1. Octaviane treci de duel,nu se poate sa pierzi tu esti urmas de al lui Stefan cel MaRE SI EL A BIRUIT PESTE TOT NU S-A LASATBATUT. sA AJUNGETI IN FINALA SI SA FITI SI VOI PE LOCUL DOI DACA DOUA PERECHI NU POT FI PE PRIMUL LOC. mI-AS DORI DACA S-AR PUTEASA FITI DOUA PERECHI PE LOCUL i ,DAR CINE STIE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s