emisiuni TV

Dansez pentru tine : Jorge & Liliana MituCantaretul Jorge care joaca rolul lui Romeo in musicalul „Romeo si Julieta” de la Teatrul National de Opereta face pereche in ringul visurilor cu Liliana Mitu (23 de ani, Constanta) care isi doreste sa-si ajute familia sa aiba o viata mai buna, chiar daca ea de multe ori s-a simtit parasita de toti.

Liliana a dus o viata plina de greutati pe care le-a depasit mai mult singura. La o varsta destul de frageda, Liliana a fost abuzata sexual de varul ei. Nici acasa nu era mai bine, pentru ca tatal ei era foarte agresiv.

Din cauza tatalui au pierdut si casa in care locuiau si au fost nevoiti sa se mute la bunici. Parintii Lilianei au luat calea strainatatii, dar fiecare cu drumul lui. Mai tarziu a plecat si fratele ei, astfel ca Liliana a ramas singura la bunicii ei. Nu s-a dat batuta nicio clipa. A avut grija de bunici si a facut si o facultate pe care a terminat-o cu nota maxima.

De curand bunicii au dat-o afara din casa lor in urma unor neintelegeri cu mama ei. Desi de multe ori Liliana s-a simtit parasita, ea isi doreste sa danseze pentru familia ei, sa le ofere o viata mai buna.

Coregraful perechii: Bogdan Boanta!
sursa: protv

Click aici pentru a vizualiza celelalte perechi concurente

Dansez pentru tine sezonul 11
Click pe imagine pentru vizualizare concurenti

Primii condamnati la duelul de vineri, 22 oct 2010, sunt Bogdan Vladau cu Ana Maria Iordan si Jorge cu Liliana Mitu.

Jorge si Liliana Mitu au parasit competitia visurilor!
Luati prin surprindere de condamnarea la duel inca de la prima editie a celui de-al zecelea sezon de la “Dansez pentru tine”, Jorge si Bogdan Vladau s-au antrenat toata saptamana si au sperat fiecare in parte ca va ramane in competitia visurilor. Publicul a decis sa praseasca show-ul Jorge si Liliana Mitu, in timp ce Bogdan Vladau si Ana Maria Iordan au reusit sa se claseze pe locul doi la finalul celei de-a doua editii.

Anunțuri

13 thoughts on “Dansez pentru tine : Jorge & Liliana Mitu”

  1. George , stii cum mi te imaginez eu ca erai la varsta lui 😉 😀 ?! ,,,,,In genul lui Adrian Daminescu 😛 ,,,,,,ai fost 😉 ,,,,,si ai ramaaaassssss 😛 😛 😛 ,,,,,
    Hai ca pun poze cu tine* la DISTRACTII …… 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s