Rapid, usor, natural…foarte gustos..
Ingrediente:
1 kg carne de vaca
500 g carne porc (pulpa)
1 varf de cutit de chimen pisat
1 lingurita de boia
1 lingurita de cimbru uscat
1 varf de cutit de ienibahar
1 capatana de usturoi,
sare, piper
2 linguri de smantana nefermentata
4 linguri de supa carne
Mod de preparare:
Se toaca repetat carnea, de 3-4 ori, se sareaza, se lasa sa respire la rece aprox. 3 ore. Se amesteca cu restul ingredientelor(mai putin frisca) si se mai toaca o data si iar se lasa cateva ore la rece . Se amesteca si cu frisca, se framanta bine. Se mai lasa putin sa se odihneasca. Acum sunt numai buni de jar…
aidi bre…asta numesti tu „rapid, usor”?
trec strada la kaufland, iau o caserola, pe care pun mana, ca-s toate la fel…aprinde sfaraitorul carbunii si…vin negresele!
:))) Dar calitatea?? Zic si eu!!
e, m-ai incuiat!