Gerlinea- aliatul meu pentru o dieta echilibrata

20170419_123551.jpg

Iubesc Sarbatorile petrecute in familie, dar mesele copioase lasa urme asupra siluetei mele, mereu. Ca de fiecare data, sunt nevoita sa tin dieta pentru a reveni la greutatea initiala. De aceasta data, gratie BUZZStore si Gerlinea Romania am pornit la drum pe 20 aprilie,   avand un aliat veritabil in lupta mea cu kilogramele in plus. E vorba de noile Shake-uri proteice, #buzzgerlinea , care inlocuiesc o masa, fiindu-mi de un real ajutor in redobandirea si controlul greutatii. Start dieta la 62,2 kg. Targhetul meu este de   57 kg. Nu tin vreo dieta drastica, pur si simplu, micsorez portiile  si mananc la ore fixe: 3 mese principale si doua gustari, la orele 7, 10, 13, 16, 19. Multa apa…si ceva mai multa miscare. Am mai tinut aceasta dieta, cu rezultate frumoase, dar aveam oaresce  probleme cu respectarea orelor de masa. Se intampla sa fiu la serviciu, in masina, la cumparaturi…stiu eu unde…sau chiar acasa si sa nu fie gata mancarea…astfel, fiind nevoita a renunta sau a decala ora de masa. De acum, aceasta problema a disparut. Gratie BUZZStore si Gerlinea Romania, am un nou aliat in lupta mea cu kg, extraordinarele Shake-uri proteice, #buzzgerlinea, inlocuitori de masa. E ora 13…sunt in trafic…nu e bai. Un Gerlinea Shake Cafe Frappe 330 ml sau, dupa preferinta, un Gerlinea Shake Fructe Exotice 330 ml sunt salvarea mea. Sunt acasa, e ora 19…ar trebui sa servesc ultima masa, dar friptura mea cu cartofi, la cuptor, nici vorba sa fie gata. Nu-i bai, imi prepar rapid un Gerlinea Shake Ciocolata 5x30g, pudra…iar friptura poate fi mancata si maine. Pai nu? Pai da!

Dupa cateva zile de dieta, proba cantarului m-a facut fericita. Azi-dimineata, cantaream cu 2,7 kg mai putin…dar, mai presus de orice, am scapat de prefixul acela ce nu-mi dadea pace: cifra 6.

Pentru ca vreau sa ajung la 57 de kg, o sa continui acest program de 5 mese/zi la ore fixe, alaturi de produsele #Gerlinea. Nu conteaza cat dureaza sa ajung unde mi-am propus…pentru a evita efectul yoyo, vreau sa slabesc sanatos…adica, durata de eliminare a excesului de kg sa fie oarecum echivalenta cu cea de asimilare. Acum, ca am scapat de acel 6, sunt ceva mai relaxata .  In sfarsit…am scapat de cozonacul, ouale, mielul, drobul…si ce s-o mai fi depus de Paste pe coapsele mele.

4 gânduri despre „Gerlinea- aliatul meu pentru o dieta echilibrata

  1. Mananc, Ileana. Seara, dupa 7, nu mai pun in gura decat apa…ma trezesc dimineata rupta de foame.

Lasă un comentariu